組織名 Name of organization |
全国食肉輸出入事業協同組合連合会
Japan Beef Import Export Association |
---|---|
理事長 Representative Director |
酒井 宏
Ko Sakai |
設立年月日 Date of established |
1978年9月18日 |
本部 Head office |
〒556-0016 大阪市浪速区元町3丁目10-18 TEL:06-6649-4801 FAX:06-6649-0205 NISSIN Group Building 1F, 3-10-18 Motomachi, Naniwa-ku Osaka, 556-0016, Japan |
東京事務所 Tokyo Branch |
〒101-0052 東京都千代田区神田小川町2-3-7 兼七ビル8階 TEL:03-6275-0548 FAX:03-6275-0522 Kaneshichi Building 8F, 2-3-7 OgawachoKanda, Chiyoda-ku, Tokyo, 101-0052, Japan |
昭和53年9月 1978 September |
輸入牛肉の共同購買を主な目的とし出資金1,210万円にて設立。 大阪府輸入食肉事業協同組合、愛媛県輸入食肉事業協同組合、京都府輸入食肉事業協同組合が加盟。同時に酒井忠明(大阪府輸入食肉事業協同組合 代表理事)が代表理事に就任。 Established. |
---|---|
平成2年4月 1990 April |
食肉卸売経営合理化緊急対策事業実施。
Execute the urgent measure to rationalize enterprise management service for the meat whole sales. |
平成3年5月 1991 May |
食肉卸売機能高度化事業実施。
Execute the high functioned service for the meat whole sales. |
平成6年4月 1994 April |
食肉卸売経営合理化緊急対策事業実施。
Execute the urgent measure service to rationalize enterprise management for the meat whole sales. |
平成9年4月 1997 April |
食肉卸売機能活性化推進特別対策事業実施。
Execute the special measure to promote revitalization service for the meat whole sales. |
平成12年4月 2000 April |
食肉卸売体質強化総合特別対策事業実施。
Execute the special measure service to reinforce the synthesis character for the meat whole sales. |
平成15年4月 2003 April |
食肉卸売経営体質強化促進事業実施。
Execute the special measure service to promote reinforce the character for the meat whole sales. |